Göteborg


Göteborg har mycket att erbjuda den som vill ha en romantisk weekend. Vad man väljer att göra i stan beror förstås på vad man tycker om. Här kommer några tips om du är sugen på en romantisk weekend i Göteborg.

Romantiska hotell i Göteborg

Elite Hotell, Västra Hamngatan
"Låt oss skämma bort er med champagne, choklad och exotisk frukt. Fluffiga morgonrockar och tofflor sätter extra guldkant på tillvaron. Njut av en Continental frukost på sängen och lusläs morgontidningen eller passa på att prova något nytt från hotellets läckra frukostbuffé. För att ni inte skall stressa hem är det självklart med sen utcheckning till och med kl 18.00"

Gothia Towers, Korsvägen
"Spendera natten i en lyxig seniorsvit med jacuzzi och underbar utsikt över stan, en flaska mousserande vin väntande i sviten och frukost serverad på rummet på morgonen, om så önskas."

SPA & massage

Hagabadet
"Hagabadet är ett centralt beläget dag-spa inhyst i anrika f d Renströmska badanstalten. En plats för såväl möten och träning som återhämtning och njutning. Mitt i Göteborg, men ändå fjärran från stress och krav. Här finns de senaste spa-behandlingarna och en restaurang i unik miljö"

Bara händer
"Ett mysigt dag-spa som utför både klassiska ansiktsbehandlingar och speciell ansiktsbehandling för skadad hud. Även skönhetsvård i form av pedikyr, manikyr, vaxning av ben, make-up, färgning av fransar samt plockning och färgning av bryn finns att tillgå."