Skärgårdshotellet i Nynäshamn

Skärgårdshotellet i Nynäshamn är ett familjeägt hotell där atmosfären andas tjära och tång. Här är havstemat det centrala och man får en känsla av att vandra mellan sjöbodar och navigera på havet när man rör sig på det här hotellet.

Hit åker man gärna på en romantisk weekend med någon man tycker om för att gå längs strandpromenaden och blicka ut över havet och horisonten. Oavsett tid på året är det ren och skär njutning att se naturens skådespel här. 

Man kan också slappna av i relaxavdelningen som har bubbelpool och bastu samt förstås njuta av en god middag i hamnen eller ta del av räkafton eller afternoon chocolate på hotellet.

För den som vill sätta lite extra guldkant på tillvaron finns deras guldpak. Då får man ett dubbelrum med balkong och havsutsikt. På rummet möts man av vin eller mousserande, blommor och chokladpraliner från Chokladhuset i Nynäshamn. På kvällen ingår en trerättersmiddag på Restaurang Kroken, belägen intill kajen i gästhamnen. Efter en god natts sömn ingår förstås också den generösa frukostbuffén i hotellets skärgårdsinspirerade matsal.

Läs mer och boka här