Romantisk weekend på Gimo Herrgård i Uppland.

På Gimo Herrgård i Uppland bor man med Gimosjön och vidsträckta ängar inpå knuten. På denna gustavianska herrgård finner du 87 personligt inredda rum och sviter, Sjöstugan SPA med panoramautsikt över sjön och en restaurang som serverar utsökta måltider på lokala råvaror från Roslagen med omnejd. I den välfyllda vinkällaren hittar du allt från en 25-årig Chateau Haut-Brion till Australiens Penfold’s Grange.

Varje fredag och lördag dukas det upp en härlig tebuffé. Välj med omsorg bland flertalet tesorter eller passa på att njuta herrgårdens egna blandning. Eller varför inte låta bakverken ackompanjeras av ett glas väl kyld champagne från Pol Roger.

Skäm bort dig själv och någon du tycker om med en romantisk weekend på Gimo Herrgård. Njut av lugnet som infinner sig under en helg bestående av bland annat matupplevelser och Sjöstugans SPA med utomhusjacuzzis på bryggan och bastu.

Vill du ha lite mer aktivitet finns allt från golf till höghöjdsbana nära hotellet.

Vill du lyxa till det lite extra kan du boka rummet "Superior SPA", då får du både bastu och jacuzzi på rummet! Kan det bli mer lyxigt och romantiskt?